Skip links
Drukwerk

Drukkers gedreven door passie

Share

Al tientallen jaren staan wij garant voor het leveren van hoogwaardig drukwerk. De oprichter van ons bedrijf, M. Damen sr, startte de drukkerij 65 jaar geleden. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een van de grootste vellenoffset drukkerijen van het land, gespecialiseerd in het produceren van magazines, brochures en catalogi. Naast het verzorgen van het drukwerk, bieden wij onze klanten advies vanaf het ontwerpstadium. We voeren de nabewerking intern uit en verzorgen zelf de distributie.

Om het volledige drukwerkproces onder één dak te verzorgen is ons state of the art machinepark uitgerust met uiteenlopende persformaten om verschillende afwerkingsmogelijkheden te bieden. Een uitgebreide voorraad papier stelt ons in staat om flexibel te reageren op specifieke klantwensen.

Wij blijven constant innoveren en investeren om onze capaciteit optimaal in te zetten. Onze persen draaien dan ook zes dagen per week, 24 uur per dag. Drukwerk heeft de kracht om te informeren, inspireren en waarden over te brengen. Het is een product dat mensen verbindt. Daarom is het essentieel dat alles klopt, van het formaat tot de bindwijze. Wij zijn dan ook blij met ons team van ruim honderd vakmensen. Onze hechte groep denkt in elke stap in het proces mee, met als doel het allerbeste resultaat te behalen. Ons accountteam bestaat uit acht toegewijde medewerkers die altijd paraat staan voor klanten en geïnteresseerden. Ze denken actief mee met onze klanten over het drukwerk en welke productiemethode het beste past. Onze accountmanagers fungeren als het vaste aanspreekpunt voor al onze relaties. Leer ons kennen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op onze website damendrukkers.nl.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze drukkerij in Werkendam.

Leemansstraat 7
4251 LD Werkendam
info@damendrukkers.nl
www.damendrukkers.nl

Dit is een artikel uit Rotterdam Insight #14. Het volledige magazine is hier te lezen.