Skip links
Marichelle de Jong Foundation

Versterk de toekomst van onze kinderen met de Marichelle de Jong Foundation

Share

Droomt u ervan om een wereld te creëren waarin elke jongere, ongeacht achtergrond, de kans krijgt op persoonlijke groei en succes? Sluit u dan aan bij de Marichelle de Jong Foundation, een ANBI-gecertificeerde kracht in Rotterdam, gewijd aan de empowerment van kwetsbare jongeren door hun persoonlijke, sociale en mentale ontwikkeling te stimuleren.

Onze missie: Kracht door Actie

Bij de Marichelle de Jong Foundation putten we inspiratie uit de discipline van het boksen en de waarden van het Korps Mariniers. Wij bieden unieke boks- en bootcamptrainingen aan, die zowel fysiek uitdagend als mentaal versterkend zijn. Ons vlaggenschipprogramma, Mind over Matter, speciaal voor jongeren van 12 tot 16 jaar, richt zich op het ontwikkelen van doorzettingsvermogen, communicatievaardigheden, samenwerking en de essentiële waarden van verbondenheid, kracht en toewijding.

Uw steun maakt het verschil

Uw bijdrage is cruciaal. Het stelt ons in staat ons innovatieve programma voort te zetten en verder uit te breiden, met als doel de leiders van morgen te vormen! 

Doneer Nu: elke bijdrage, hoe klein ook, helpt ons onze doelen te bereiken. Word een Vriend van de Marichelle de Jong Foundation.

Bezoek onze website www.marichelledejongfoundation.nl om meer te ontdekken over hoe u een sleutelrol kunt spelen in de positieve verandering die we teweegbrengen. Uw steun heeft de kracht om niet alleen individuele levens te transformeren maar ook de gemeenschap als geheel te versterken. Sluit u vandaag nog bij ons aan en word onderdeel van onze missie naar een stralende toekomst van onze kinderen. 

Dit is een artikel uit Rotterdam Insight #13. Het volledige magazine is hier te lezen.