Skip links
YD Healthy

‘Word ook verkooppartner van YD Healthy’

Share

Met YD Healthy verkoopt Yolanda Dedert niet enkel allesomvattende, rijke en pure Aloë Vera-producten van eersteklas kwaliteit. Tevens helpt zij anderen om zelfstandig die stap te maken. Middels een uniek transparant marketingplan helpt zij starters en/of kleine ondernemers zo om verder te groeien met hun onderneming. ,,Ik  zoek business partners die net als ik geloven in ondernemen, echter zonder al die hoge investeringen die je afleiden van je doel.”

Yolanda raakte enkele jaren terug enthousiast over diverse producten op basis van Aloë Vera. Die hadden haar gezondheid na een burn-out een stevige boost gegeven. Het maakte dat zij zich verder ging verdiepen in deze Aloë Vera-producten en zelfs de stap naar eigen ondernemerschap zette. Sindsdien is zij met haar bedrijf YD Healthy & Business flink groeiende.

Ze wil haar enthousiasme graag delen en zoekt zelfstandigen die net als zij willen toetreden als business partner van YD Healthy & Business. ,,Iedereen kan in principe instappen. Mede doordat dit concept voorzien is van alle goede fundamenten voor het opbouwen van een eigen ondernemerschap zonder veel kosten die het opstarten van een bedrijf vaak met zich meebrengt. Maar het is ook interessant voor de ondernemer die een upgrade wil van zijn huidige aanbod.” 

Alle producten zijn van EU-kwaliteit en voorzien van gecertificeerde kwaliteitszegels. ”Het hoogwaardige bladgel van de plant Aloë Vera Barbadens is gegarandeerd vers en puur. De grondstoffen worden in onze fabriek in Ahlen onderworpen aan constante kwaliteitscontroles. De constructie Direct Sales maakt het juist zo interessant en aantrekkelijk voor beide partijen. Het is dan ook geen wonder dat de plant steeds populairder wordt met wat we er steeds meer over te weten komen,” zegt Yolanda, maar ook dit stuk van ondernemen is het nieuwe nu.

Een dagelijkse hoeveelheid Aloë Vera drinkgel in combinatie met supplementen bleek voor haarzelf en gezin een probaat middel te zijn om zich beter te voelen. Het verklaart waarom ze een team van verkooppartners aan het samenstellen is. ,,Als je zo enthousiast bent over iets, hoe mooi is het dan als je daarin ook kunt gaan ondernemen. Zonder investering en werken wanneer-, hoe vaak en waar jij wilt.”

Informatie is te vinden op de site van YD Healthy & Business: yd-healthy.nl Of stuur een mail naar info@yd-healthy.nl

Dit is een artikel uit Rotterdam Insight #12. Het volledige magazine is hier te lezen.