Skip links
Infrapartner

“Van Gelder uw full-service infrapartner in de Rotterdamse Haven” 

Share

Wij zijn een Nederlands, financieel onafhankelijk ambitieus familiebedrijf, met zo’n 1450 medewerkers en meer dan 100 jaar ervaring.

Van Gelder is altijd op zoek naar de betere infra-oplossing voor haar klanten. Gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van boven- en ondergrondse infra-oplossingen. Van Gelder is sterk gericht op de Rotterdamse haven, waar wij succesvol vele mooie projecten voor de private sector hebben uitgevoerd en ook het wegenarsenaal voor het Havenbedrijf onderhouden.

STAR/ Maersk

Op dit moment realiseert Aannemingsmaatschappij Van Gelder op de 2e Maasvlakte, de aanleg van een empty depot voor STAR/Maersk. De totale terreinontwikkeling voor deze containeropslag bedraagt ca. 160.000m2.

Van Gelder heeft alle expertise in huis om landelijk grote en kleine, eenvoudige en complexe projecten te realiseren. Steeds vaker vind je ons op projecten waarbij het draait om het bouw- en woonrijp maken van toekomstige woonwijken en bedrijfsterreinen. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het, op duurzame manier, inrichten en onderhouden van de openbare ruimte.

Door de jaren heen is de complexiteit van werken enorm toegenomen en om daar een positieve stempel op te kunnen drukken, móet je een betrouwbare partner zijn. Van Gelder is een bedrijf wat graag een extra stap wil zetten voor haar opdrachtgevers. Altijd op zoek naar een betere oplossing in constante communicatie met de opdrachtgever, zodat die niet voor verrassingen komt te staan.

Het vinden van slimme, duurzame oplossingen staat bij ons centraal.
Naast vakmanschap is ook veiligheid en duurzaamheid een speerpunt van Van Gelder. Professioneel omgevingsmanagement, emissievrij werken en werken in bouwteams zijn zaken waarin we uitblinken. Waar gewenst en mogelijk werken we integraal, maar altijd in overleg met de opdrachtgever én met veiligheid als belangrijkste prioriteit.

Van Gelder richt zich op zowel overheidsorganisaties, als op het particuliere bedrijfsleven (bouwende ontwikkelaars, recreatieparken, industrieterreinen).

We pakken de klus op en maken het tot een succes. Samen komen we verder!

Van Gelder Haven & Industrie
Bergweg Zuid 96
2661 CV Bergschenhoek

Dit is een artikel uit Rotterdam Insight #13. Het volledige magazine is hier te lezen.