Skip links
Wonen-Compleet

Nog meer vakmanschap bij Wonen-Compleet

Share

Wonen-Compleet, hét interieurbedrijf van schilders H&A Dedert, heeft nog meer vakmanschap in huis gehaald. De uitbreiding met de authentieke verflijn van Carte Colori en scherp geprijsde duurzame pvc-vloeren past als een huis bij het volledige assortiment in de showroom.

Vakmanschap

Wie iets te verbouwen of te renoveren heeft, is bij Wonen-Compleet in Barendrecht aan het goede adres. De mooi ingerichte showroom is hét visitekaartje voor alle producten, diensten en vakmanschap. Wonen-Compleet levert onder meer vloeren, wandafwerkingen, raamdecoratie, deuren en sinds kort ook de geroemde verf van Carte Colori. ,,We zijn er heel trots op dat we dealer hebben kunnen worden van dit mooie merk. Carte Colori staat bekend om zijn hoogwaardige verven, waaronder kalk- en krijtverf, metallics en lakken,” zegt Henk Dedert.

Voor Wonen-Compleet zijn Henk en zijn broer Arno, de grondleggers van schildersbedrijf H&A Dedert, altijd op zoek naar uitbreiding die past bij de kwaliteitsproducten die zij hier hebben verzameld. Recent zijn nieuwe pvc-vloeren, deuren en decoratiematerialen aan de showroom toegevoegd. Henk: ,,We hebben een aantal dealerschappen erbij zodat het aanbod nog mooier wordt. En dat voor prijzen die vaak scherper zijn dan je online kunt vinden.”

Henk en Arno hebben gouden schildershanden, hun neef Mario is een kei in stucwerk. Hoe zij met elkaar een pand allure kunnen geven, is ook te zien in de showroom. Tel daarbij op de producten van alle samenwerkende partijen van naam en je hebt alles onder één dak.

Vakmanschap

Wonen-Compleet wekt samen met partners van goede naam. In het segment deuren wordt samengewerkt met Weekamp, leverancier van binnen- en buitendeuren, garagedeuren en bijbehorend deurbeslag. Raamdecoratie is er van de merken Zonnelux, Woonmoda en Keje en omvat rol- en vouwgordijnen, rolluiken, screens, houten jaloezieën, shades, shutters en horren.

Eigen timmermannen kunnen voor klanten diverse klussen uitvoeren. Dat varieert van een ombouw voor de haard tot meubels en bijvoorbeeld een verlaagd plafond. H&A Dedert is aangesloten bij de landelijke organisatie De Betere Schilder die het bedrijf uit Barendrecht al eens uitriep tot ‘beste vakschilder van Nederland’.

Informatie is te vinden op de site van Wonen-Compleet, wonen-compleet.nl. Of stuur een mail naar info@wonen-compleet.nl.

Dit is een artikel uit Rotterdam Insight #12. Het volledige magazine is hier te lezen.