Skip links

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Share
Van Gelder is de full-service infrapartner voor Nederland. Wij zijn een Nederlands, financieel onafhankelijk ambitieus familiebedrijf, met zo’n 1400 medewerkers en meer dan 100 jaar ervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van boven- en ondergrondse infra-oplossingen. Van Gelder is sterk gericht op de Rotterdamse haven, waar wij succesvol vele mooie projecten hebben uitgevoerd; het Havenbedrijf, waarvoor wij het wegenarsenaal onderhouden en ook voor de private sector hebben wij diverse werken mogen realiseren, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Expertise

Van Gelder heeft alle expertise in huis om landelijk grote en kleine, eenvoudige en complexe projecten te realiseren. Steeds vaker vind je ons op projecten waarbij het draait om het bouw- en woonrijp maken van toekomstige woonwijken en bedrijfsterreinen. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het, op duurzame manier, inrichten en onderhouden van de openbare ruimte. 
Van Gelder, Gert Verzijl

Complexiteit

Door de jaren heen is de complexiteit van werken enorm toegenomen en om daar een positieve stempel op te kunnen drukken, móet je een betrouwbare partner zijn.
Van Gelder is een bedrijf wat graag een extra stap wil zetten voor haar opdrachtgevers. Altijd op zoek naar een betere oplossing in constante communicatie met de opdrachtgever, zodat die niet voor verrassingen komt te staan.

Het vinden van slimme, duurzame oplossingen staat bij ons centraal.
Naast vakmanschap is ook veiligheid en duurzaamheid een speerpunt van Van Gelder.
Professioneel omgevingsmanagement, emissievrij werken en werken in bouwteams zijn zaken waarin we uitblinken. Waar gewenst en mogelijk werken we integraal, maar altijd in overleg met de opdrachtgever én met veiligheid als belangrijkste prioriteit.

Van Gelder richt zich op zowel overheidsorganisaties, als op het particuliere bedrijfsleven (bouwende ontwikkelaars, recreatieparken, industrieterreinen).
We pakken de klus op en maken het tot een succes. Samen komen we verder!