Skip links

Vestiti del Capo

Wat doen wij?

Menno woont met plezier in Rotterdam waar hij op veel plekken een graag geziene gast is. Hij heeft 2 kinderen, golft en tennist en hij houdt van kleding. De affectie met mode was er altijd al en hij deed daarom op jonge leeftijd de mode vakopleiding. ‘’Ik kwam veel in Italië en zag daar de mannen goed gekleed in de ochtend een espresso drinken op het terras. Dat vond ik altijd tof om te zien en dacht toen: daar ga ik ooit iets mee doen.’’

The beginning

In 2020 verkocht hij zijn belangen in de uitzendbureaus waar hij in deelnam en toen kwam Corona. Even niets kunnen ondernemen en nadenken over wat hij nu ging doen. ”Het stond voor mij vast dat ik weer iets in de uitzend- en detacheringsbranche ging opzetten maar daarnaast wilde ik mijn oude liefde, kleding, oppakken. Daarom ging ik in gesprek met potentiële partners en Capo werd geboren.”

Searching our style

De wereld van Vestiti del Capo? Mannen die eigenwijs, eigenzinnig en ondernemend zijn, die hard werken maar ook volop leuk leven. Mannen die maatkleding waarderen en dragen. Confectie trek je uit het rek maar maatkleding moet gemaakt worden en daar wacht je 4 weken op, net als bij een auto en dat is oké. Je mag dan ook iets extra’s verwachten. Het beste artikel verkopen, dat doen er meer. In gesprek met Menno is duidelijk dat de meerwaarde van Capo alles om het product heen is. Capo zal het beste leveren, niet alleen in kleding, maar ook in service, de menselijke gerichtheid, de events die ze gaan doen en de fun die ze toevoegen. Exclusiviteit is meer dan het product zelf, exclusiviteit is het totaalplaatje.

Menno Kloostra

Contactgegevens
Telefoon: 085-0781025
E-mail: menno@capo.nl
Website: www.capo.nl

Locatie
Overschieseweg 12E
3044 EE Rotterdam

Berichten van Vestiti del Capo