Skip links

Pelt en Hooykaas

Pelt en Hooykaas

Wat doen wij?

Sinds 1891 leveren wij jaarlijks meer dan een miljoen ton aan secundaire bouwgrondstoffen aan onze relaties in en buiten Nederland. Vanuit onze locaties in IJmuiden en Rotterdam leveren wij jaarlijks 1 miljoen ton secundaire producten aan onze klanten, als funderings-, halfverhardings-, toeslag-, bestortings- en stabilisatiemateriaal. Onze klanten vertrouwen op het deskundige advies dat wij geven omtrent de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze producten. Natuurlijk leveren wij uw grondstoffen op tijd en met een constante kwaliteit, waar nodig tot op de plek van uw project.

Circulaire bouwgrondstoffen

In een circulaire economie worden grondstoffen zo veel als mogelijk hergebruikt. Dat is belangrijk voor het milieu, omdat de eindige natuurlijke grondstoffen daardoor niet worden uitgeput. Onze producten, de grondstoffen voor infrastructurele projecten, zijn niet in de natuur gewonnen maar ontstaan als rest- of bijproduct uit andere productieprocessen.

Binnen de wereld van grond-, weg- en waterbouw is het een absolute ‘must’ om up-to-date te blijven over al het reilen en zeilen in de bouwwereld. Dat beseffen wij ons maar al te goed. De waardevolle combinatie van onze uitgebreide kennis met de meest recente ‘know how’ zijn absolute troeven. Eigenlijk zijn wij veel meer dan producent en leverancier. Noem is dan ook gerust een specialist in secundaire duurzame bouwgrondstoffen.

Milieunormen

Onze circulaire bouwgrondstoffen voldoen aan de milieunormen die gelden voor steenachtige bouwstoffen (Besluit Bodemkwaliteit). Daardoor kunnen ze altijd op een verantwoorde wijze worden toegepast.

Edward de Jong

Contactgegevens
Telefoon: 010-4285111
E-mail: e.dejong@pelt-hooykaas.nl
Website: www.pelt-hooykaas.nl

Locatie
Bijlstraat 5
3087 AA Rotterdam

Berichten van Pelt en Hooykaas