Skip links

IMAP

IMAP

Wat doen wij?

Sinds 1973 begeeft IMAP zich op cruciaal zakelijke momenten voor ondernemers en familiebedrijven, aandeelhouders en investeerders, bedrijfseigenaren en management. We hebben een passie voor het behouden van een sterke en stabiele positie, zodat we voor elke klant optimale resultaten en naadloze transacties kunnen realiseren.

“TROTS OM DE ONAFHANKELIJKE SPECIALISTEN IN DE MIDDENMARKT TE ZIJN “

Ontdek de juiste deskundigheid voor jouw unieke situatie binnen ons netwerk van gespecialiseerde investeringsbanken. Fusies en overnames, eigen vermogen, vreemd vermogen en bedrijfsadvies – al onze diensten zijn op maat gemaakt voor de middenmarkt.

AL MEER DAN 50 JAAR HET VERTROUWEN VAN KLANTEN EN ONDERNEMERS

Wij combineren onze ervaring, contacten en kennis en zorgen voor een op maat gemaakt plan om het beste uit een deal te halen.

GEPERSONALISEERDE KWALITEIT BIJ ELKE STAP

Onze onberispelijke reputatie, in al onze markten, is het bewijs van onze uitmuntende uitvoering en kritische normen. Van de selectie van onze partners tot de transacties die we aannemen. We passen geen ‘one-size-fits-all’ processen toe en onze aanpak is volledig op maat gemaakt voor elk uniek en complex geval.

Cees van Vliet

Contactgegevens
Telefoon: 010-2358850
E-mail: cvanvliet@imap.nl
Website: www.imap.nl

Locatie
Javastraat 8 
3016 CE Rotterdam

Berichten van IMAP