Skip links

Compair Airconditioning

Wat doen wij?

In 1997 richtte John van Kralingen, met veel passie voor het vak, Compair Airconditioning & Warmtepompen op. Al vanaf de oprichting staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Hij is ervan overtuigd dat hij service en kwaliteit meer inhoud kan geven, door een professionele aanpak. Samen met twee monteurs is hij begonnen vanuit een bedrijfsruimte in Capelle a/d IJssel. Al wel op de huidige locatie, maar toen nog op een kwart van de omvang van de huidige bedrijfsruimte.

DE JUISTE EXPERTISE

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten, kunnen wij die service en kwaliteit ook daadwerkelijk garanderen.
Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Compair klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, hotels, woningen en scheepvaart. Wij beschikken over de juiste expertise voor elke toepassing.

Door voortdurend te streven naar continuïteit, op het hoogste niveau, is Compair Airconditioning & Warmtepompen inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner op het gebied van airconditioning, warmtepompen en volledige klimaatbeheersing.
Zowel nationaal als internationaal zijn wij uitgegroeid tot een begrip binnen de branche. In landen als Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Duitsland en Zweden hebben wij inmiddels duidelijk onze sporen verdiend.

John van Kralingen

Contactgegevens
Telefoon: 010-4422564
E-mail: kralingen@compair-airco.nl
Website: www.compair-airco.nl

Locatie
Mient 12-14
2903 LC Capelle aan den IJssel

Berichten van Compair Airconditioning