Skip links

Lancering Rotterdam Insight 2024-1

Lancering Rotterdam Insight 2024 -1 | Racesquare Rotterdam

Save The Date! Een gloednieuwe editie van Rotterdam Insight staat op het punt om gelanceerd te worden. Een exemplaar vol met bijzondere, inspirerende en leuke verhalen om en rond het thema ‘goed doen’.

Op vrijdag 12 april gaan wij deze editie lanceren op een, voor de raceliefhebbers, welbekende hotspot, namelijk Racesquare Rotterdam. En ja, ook jij kan deze avond jouw innerlijke Max Verstappen naar boven laten komen!

Naast het lanceren van ons nieuwe magazine kan jij 1 uur lang racen in een van de hypermoderne simulatoren van Racesquare. Deze intensieve race kan uiteraard niet op een lege maag worden gereden. Tussen de lancering en het racen in wordt er ook gezorgd voor een lopend buffet.

Al met al een avond waar netwerken en gezelligheid uitstekend samenkomt. Meld je direct aan voor deze avond, want dit exclusieve event biedt slechts plek voor 60 personen om te racen, voor de borrel geldt geen maximum aantal personen.

Als Vriend of Goldmember van Rotterdam Insight ben je met 2 personen per bedrijf welkom. Dit event valt binnen het lidmaatschap en brengt dus geen extra kosten met zich mee.

Hieronder vind je het programma en de adresgegevens:

Programma
17:00 – 18:00 uur: Aanvang met bittergarnituur en drankje
18:00 – 18:30 uur: Launch magazine
18:30 – 20:00 uur: Walking diner
20:00 – 21:00 uur: 1 uur race op GP-circuit of netwerken

Adres: Cor Kieboomplein 513, 3077 MK Rotterdam