Skip links

Hoeksche Zuivel

Leverancier van zuivelproducten in de Hoeksche Waard

Wij van Melkveebedrijf Commijs in Maasdam zijn leverancier van diverse, ambachtelijke zuivelproducten in de Hoeksche Waard, Rotterdam en omgeving. We willen mensen zoals burgers, boeren en buitenlui kennis laten maken met een (h)eerlijk en uniek product, dat dicht bij de consument staat. Het product is de verse zuivel zoals melk, boter, karnemelk en yoghurt in diverse smaken.

Op de eerste plaats zijn we natuurlijk boer. We zijn een echt familiebedrijf die graag de consument kennis wil laten maken met onze passie voor de dieren en het vak. Wij zetten ons dag en nacht met veel liefde en zorg in voor onze koeien.

De zuivelproducten verkopen we aan diverse afnemers in Zuid-Holland. Daarnaast verkopen we ons ambachtelijk hoeve ijs in onze eigen boerderijwinkel. Boeren maken (h)eerlijke producten met ingrediënten die dichtbij en zichtbaar te vinden zijn op het bedrijf. Met deze producten willen wij het boerenleven weer terugbrengen bij de consument, waardoor er meer waardering voor het landschap en boeren zal zijn. Het lokale product is het waard om herkent en gekend te worden.

Meer weten? Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Petra Commijs

Petra Commijs

Contactgegevens
Telefoon: 078-762 0710
E-mail: info@hoekschezuivel.nl
Website: www.hoekschezuivel.nl

Locatie
Zwanegatsedijk 1A
3299 LT Maasdam

Berichten van Hoeksche Zuivel

OOK UITGELICHT WORDEN OP ONZE WEBSITE?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN